2012. november 23., péntek

Up to date- FALL 'FITS


FALL 'FITS

ŐSZI SZETTEK


Mondják, hogy a tökéletesség a részletekben rejlik. Ez nekem is mindig feltűnik, például amikor a fel-fel törő fémallergiám nem engedi, hogy fülbevalót viseljek. 

Személy szerint, én sokszor élek az élénk színű rúzsok öltöztető erejével. A szívemhez legközelebb a klasszikus piros áll, bár igazi kihívás volt olyat találni, ami az ajkaimon is a kívánt árnyalatot adja vissza. Az igazat megvallva nekem nem is sikerült, a mostani kedvencem (Estée Lauder Chrystal Cherry) tavaly karácsonyra a barátomtól kaptam. Ha nektek is birtokotokban van az "igazi", bátran használjátok!

A wedge sneakers jött, látott, és győzött. Hisz ritka az olyan lábbeli, ami divatos és mégsem sajog tőle a lábunk, ha a próbafülke és a tükör távjánál hosszabb távra viseljük. 
Becsüljétek meg, mert minél magasabban a csillag, annál nagyobbat tud zuhanni, és hogy mikor pottyan a wedge sneakers égitest a "tavalyi" kategóriába, ahhoz az én mágikus jövőbelátó képeségem kevés, hogy megjósoljam.
Szerintetek?
Ismerős, amikor úgy kelünk fel, hogy már az óra megszólalásának pillanatában tudjuk, ma úgysem lesz jó semmi, amit a szekrényünkben találunk? Ha ezeken a kritikus, de makacsul visszatérő reggeleken is kénytelenek vagyunk utcára menni, és különböző okoknál fogva, nem tudjuk zacskóval a fejünkön teljesíteni a napot, jó, ha kéznél van egy olyan összeállítás, ami az aktuális trendek alapdarabjaiból áll. Így túlzottan kreatívnak sem kell lenni, és ha magunknak nem, legalább másoknak még tetszhetünk.

Tudom, hogy ez nem egy tipikus egésznap szaladgálós, hétköznapi összeállítás, hacsak nincs autónk, vagy csodálatraméltó fájdalomküszöbünk, de egyszerűen muszáj volt legalább elméletben megkomponálnom egy szettet, amiben ez a cipő benne van.

Természetesen a klasszikus khaki színű parka és a comuflage nadrág, külön-külön is megállja a helyét, viszont szerintem együtt sem túl sok. A burgundi pedig botrányosan jól passzol ehhez az árnyalathoz. 

A királykék az egyetlen olyan szín, ami idén felveheti a versenyt a burgundival. Bár az a legjobb ha megosztjuk a dobogót, és mindkét árnyalatból beszerzünk valamit.

Remélem, mindenkinek sikerült ízlésére valót válogatnom, vagy legalább inspirálni egy saját szett megálmodására, amibe akkor is örömmel bújunk bele, ha semmi kedvünk utcára lépni, ebbe az egyre téliesedő időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése