2013. augusztus 5., hétfő

Personal - FAŽANA


FAŽANA

 Mindenhol jó, de a legjobb mikor nyaralni megy az ember. Már ha engem kérdeztek. Külföldi élménybeszámolóim közül olvashattatok már a New Yorkban töltött hetekről, (tudom tudom még azóta is lógok Washingtonnal), azonban most a történelmi Magyarország egykoron kizárólagos autonómiát birtokló területére, azaz Horvátországba látogattam. Na de okostojás énemet ezúton elnémítom, beszéljenek is helyettem a képek.


A Rovinjban töltött 3 alkalom mindegyikén megállapítottam, hogy az édes és gondtalan nyugdíjas éveimet itt kell leéljem hatalmas levendula csokrokkal a tengerre néző házamban. Őszintén remélem, hogy erre több esély van, mint a reggeli fogadkozásomra miszerint ma nem eszem csak gyümölcsöt.


Olvastátok Celia Rees Kalózok című könyvét? Na én azóta vagyok a szívem mélyén kalóz. Persze csak a középkori hercegnő és második világháborús partizán mellett. Nos igen... egy kissé abnormális és szélsőséges vágyaim vannak. Ó, és a varázslót ki ne felejtsem!

Őszintén még mindig teljesen értetlenül állok a foodporn jelenség előtt de ha utazó naplóról van szó, akkor egyenértékű emléknek számít.
Habár megcsillogtattam a főzőtehetségemet, az esetek többségében azért jobb ezt a profikra bízni. Ezúton is köszönöm az isteni fajitast drága Meának!


És végül de nem utolsósorban, új hobbim van!

Love y'all

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése