2013. április 28., vasárnap

Up to date - SPRINGPIRATION

SPRINGPIRATIONBizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki minden tavasszal döbbenten szembesül, a  már megint nincs átmeneti idő jelenséggel, és irigykedve figyeli, hogy egyesek hogyan képesek különösebb leleki válság nélkül, gombnyomás szerűen nyári üzemmódba kapcsolni, és a csizmából rögtön a saruba ugrani. Nekem ilyenkor szükségem van pár hét türelmi időre, mert míg a télikabátot örömmel suvasztom a gardrób leghátsóbb pontjára, addig igen kellemetlenül tud érinteni, hogy a türelmetlenül a fogason várakozó átmeneti kabátaimra újabban ráköszöntött a useless korszak, hisz pár nap leforgása alatt a télből egyenesen a nyárban találom magam.
Ezt a bejegyzést elsősorban azoknak szánom, akik hozzám hasonlóan Madonna-attitűd nélkül jöttek a világra, és szükségük van némi időre a megújuláshoz, és egy kis inspirációra, hogy a melegebb hónapokra hangolódjanak.
Szerencsére kegyesek voltak alattvalóikkal az Anna Wintour féle diktátorok, és a feltétlenül up to date identitású divatrajongóknak sem kell búcsút inteniük a tavaly nyári kedvenc darabjaiknak, bár be kell valljam nem fogok krokodilkönnyeket hullatni, mint egy-egy Adele szám hallgatása közben, ha a 2013-as augusztusi utcakép megválik a neon szín félreértelmezéséből adódó borzalmasan rikító, aluljáró trendeket idéző daraboktól. Félreértés ne essék, hatalmas, cheerleader kiáltás a színeknek, sőt, támogatom a lépjünk ki a komfortzónánkból kezdeményezéseket, és hogy engedjük el, a ha kék akkor farmer sztereotípiákat, de úgy érzem a tavaly látottak után, a "szín", mint szó használatát korlátozni kellene, ugyanis EZ valami olyasmi, amit nem tudnék kizárlóag nyomdafestéket tűrő szavakkal definiálni. 
Na, de mindig sokkal könnyebb azon lovagolni, mit ne tegyünk, így készítettem pár összeállítást arról, hogy mi az amit igen, így beszéljenek most a képek helyettem!
Képek forrása:BeautéNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése