2013. április 14., vasárnap

Event - INER SHOWROOM MEGNYITÓ

INER showroom megnyitó


 Múlthét pénteken rendezték meg az Iner idei tavaszi-nyári kollekciójának szűk körű bemutatóját az Andrássy úti Circle 'n Line épületében. Bár készítettem saját fotókat is, elkértem a szervezők fényképeit, hiszen ezek drasztikusan jobb minőségűek, mint amit a kegyetlen strapálások túlélőjével, a telefonommal lőttem hirtelenjében.

Előljáróban pár szó a márkáról, ha van akihez még nem jutott el az Iner híre. 
Emlékeztek még a Gombold újra szlognerjére, “divat a magyar”? És a megmérettetés győztesére, Gyöngyösi Renátára? Az Iner az ő, és Debreczeni Dóra modell közös gyermeke, a hazai divatvilág legújabb reménysége. Céljuk a márka népszerűsítése mellett, egy igényes, de bárki számára elérhető és hordható irányzat megteremtése. Igyekeznek egyedi vonalat képviselni, nagy hangsúlyt kap az egyéniség, az egyén szabadsága.
Dóra és Reni is nagyon közvetlen és kedves volt mindenkivel. Jól esett látni, milyen lelkesek, látszott, hogy szívül-lelkük benne van az estében, a kollekcióban, az Inerben.


Nekem kifejezetten tetszett a helyszín elegáns és letisztult hangulata, az Everyday Takeaway finomságai pedig komolyan isteniek, próbáljátok ki ha eddig még nem tettétek, úgy tudom egyre több pékségben kapni a termékeiket. Különösen ajánlom az erdeigyümölcsös joghurtot, én nem tudom mi volt benne, de rövid távú fogyasztása is függőséget okoz!


A női kollekció mottója: határozott, üde nőiesség és magabiztos megjelenés. Az idei tavaszi – nyári fő profilt a visszatérő bogár motívumra építették, ezenkívűl a fekete-fehér párosa, a napsárga, valamint a kékes árnyalatok dominálnak. 


 

Ha kiváncsiak vagytok a hivatalos lookbook képekre, lessétek meg a Fashionfave-n!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése