2012. szeptember 18., kedd

Up to date - ŐSZI SZÍNKALAUZ

ŐSZI SZÍNKALAUZ


Bár nem vagyok kifejezetten nagy rajongója az ősznek, igyekszem ebben az évszakban is a pozitívumokat észrevenni, így ahelyett hogy azon sopánkodom, hogy egyre hamarabb sötétedik és a hőmérő higanyszála sem mutat hajlandóságot, hogy 10 fok fölé emelkedjen, inkább arra koncentrálok, hogy mennyire szeretem a Halloweent, vagy, hogy már csak hetek kérdése és megnézhetem a Gossip Girl új részét, és hogy van valós indokom bevásárló körútra menni.
Nem vagyok az a típus, aki mindent megvesz, amit egyszer leemel a vállfáról. Különböző praktikákkal igyekszem elkerülni, hogy olyan dolgokkal pakoljam tele a szekrényem, amikre valójában semmi szükségem. Ennek nem kifejezetten az az oka, hogy véges a pénztárcám mélysége, vagy, hogy egyszerűen nem férnék be a szekrényembe, hanem az, hogy nagyon bosszant, amikor szembesülnöm kell azzal a ténnyel, hogy képtelen vagyok helyesen mérlegelni mire van szükségem és mire nincs.   
 Az egyik módszerem, hogy mindig átgondolom, hogy van e legalább két olyan mindent magába foglaló (ruhadarabok, kiegészítők, ékszerek) , amivel párosítani tudom a kérdéses ruhadarabot, a másik pedig, hogy igyekszem céltudatosan keresgélni. Ezzel a kis trükkel egyszerűbb kiszűrni azt, amit egyáltalán érdemes felpróbálni. A fő szempont pedig a szabás és az aktualitás mellett, hogy a személyiségemet, hangulatomat tökéletesen tükröző színek kombinációját vigyem haza.
Íme, az idei kedvenc árnyalataim, melyek a 2012/13-as őszi/téli kollekciók újdonságai között hódítanak.

BURGUNDIÍgy:

OLIVAZÖLD


Így:


MUSTÁRSÁRGAÍgy:
BARACKRÓZSASZÍN


Így:


KIRÁLYKÉK


Így:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése